You follow I follow

Sunday, 1 January 2017

Skincare SKIINZ

Assalamualaikum,

Nak cerita .. kmal ni umur dah 48 baru jumpa skincare yang sesuai..ishh..ishh.. teruk sangat no..
sebenarnya bukan tak pernah cuba skincare..pernah.. sekali ..bila baca testimoni.. tgk muka pakkat gebu gebas.. teringin la juga.. tapi risau..memang la risau.. sbb muka kmal ni jenis sensitif.. lagipun takut la.. silap2 muka nak cantik terus jadi makin teruk.. dah la muka kmal ni bukan kategori cantik.. cik abg pun tak pernah sepanjang kawin kata kita cantik.. selalu kata kita comey ja..

Balik cerita mula tadi.. kmal cuba la beli ..bukan set trial tau.. mmg nak set trail tapi dah habis katanya.. cuba le.. beli yg katanya tahan 4 bulan.. RM400+++ kau.. sampai je.. tak sabar nak cuba, guna pencuci ok lagi, sekali kena toner dia.. uihh pedihh.. tapi gagah jugak la.. nak cantik kan..sayang sama..dak labur 400 kau..pakai ada la sebulan..muka MEMANG ada perubahan..seminggu dah nampak perubahan...kulit cantik..serata.. tapi rasa macam makin hari macam makin nipis kulit muka.. adoi.. last2 tekat.. behenti la.. takut kedepan2 ada kesan sampingan.. separuh pun belum habis.. kmal buang ja.. so.. free la muka tanpa apa2 skincare cuma gagah pakai krim biasa ja..lebih kurang 5 tahun sampai la.. kebetulan kawan FB dalam QASEG GOLD.. dia buat produk skincare sendiri.. terus rasa mcm terngin nak cuba..harap2 sesuai la.. Alhamdulillah.. rasanya dah jumpa apa yang dicari..

ADVANCED CLEANSER .. masa nak cuci tgk testur gek putih bersih.. bau apple.. hemm macam nak makan..lepas cuci..rasa segar, lembab... pass..

ADVANCED SERUM.. ini suspen takut jenis cair.. tesktur sama mcm pencuci gel putih bersih..lepas sapu kali pertama bertaburan serdak2 daki lama kat muka keluar...

Ini dah nak masuk 2 minggu.. nak bagi surprise untuk testimoni sendiri.. tgu no..

Dari jadi pengguna kmal masuk jadi agen.. sebab yakin dengan products SKIINZ..so sapa2 nak nak guna produks yang TANPA BAHAN KIMIA..ORGANIC .. BOLEH  PM DI FB Amal Hayati atau wsap kmal di 0135939468.

Rugi la sapa tak cuba..jangan jadi macam kmal umur 48 baru nak fikir nak muka cantik, bersih,.
SESUAI untuk semua golongan.. REMAJA, DEWASA, malah IBU MENGANDUNG..sbb ia products ORGANIC.

mari2.. sapa nak cuba.. letak la azam tahun 2017 ni.. nak muka cantik.. mai guna SKIINZ .. anda pasti tak rugi.

Packaging pun dah buat kita jatuh cinta..




IKLAN SIKIT..tgk gambar pun dah rasa segar bugae kulit muka..

PRODUK SKINCARE SKIINZ 2 IN 1...SAPU2 CANTIK

SKIINZ CLEANSER

BAHAN RARE
----------------------

1. TRIPLE STEM CELL APLLES
2.VITAMIN E
3.VITAMIN C
Dll
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BAHAN RARE

SKIINZ SERUM
-------------------------
1.TRIPLE STEM CELL APPLE
2.SPF 35
3.VITAMIN E
4.VITAMIN C
5.PELEMBAB
DLL

Bukan nak kata SKIINZ nie hebat… mmg dia lain sgt dari yg lain. SKIINZ dgn ADVANCED CLEANSER & ADVANCED SERUM sgt memudahkan sis yg busy.

Bayangkan… kedua2nya guna formula eksklusif dan terkini… bukan formula ready made yea. Bukan formula biasa2… ada TRIPLE STEMCELL, ALPINE ROSE dan ORANGE… bahan rare dari Swiss, diformulakan di Perancis dan diadun semula oleh DOC pakar kecantikan tempatan utk kesesuaian di Malaysia. Gabungan formula2 utama nie selain bantu masalah jerawat,jeragat terbukti sgt berkesan membantu…

MENGANJALKAN KULIT

MENGHILANGKAN GARIS HALUS

MENGHILANGKAN KESAN PARUT

MENGHILANGKAN KESAN JERAGAT

MELINDUNGI KULIT DARI SINAR UV

MENGEKALKAN KELEMBAPAN KULIT

MELEMBUTKAN & MELICINKAN KULIT

MENGECILKAN LIANG ROMA TERBUKA

MERANGSANG PENGHASILAN KOLAGEN

MENGAWAL MASALAH KULIT BERMINYAK

MENCERAHKAN & TONA KULIT LEBIH SEKATA

MEMBERIKAN KESAN ANTI PENUAAN & ANTI KEDUTAN

MELINDUNGI KULIT DGN CIRI ANTI-KULAT & ANTI-BAKTERIA

MENGGEBUKAN KULIT YANG KASAR

GLOWING AND FLAWLESS KAN WAJAH

HANYA SEAWAL 7 HARI..UOLL DAH BOLEH NAMPAK KESAN YANG MENARIK..


WHATSAP 013 5939468
WHATSAP
.. 013 5939468
WHATSAP
...013 5939468

Set SKIINZ
ADCANCED CLEANSER
ADVANCED SERUM


Harga asal RM 179
Harga OFFER RM169 + FREE GIFT
Postage 1 set SKIINZ RM7
kalau berminat PM kmal ye..
yg penting produk ni halal tiada bahan kimia







LENGKAPKAN SET SKINCARE SKIINZ DENGAN BB CUSHION
.
Uols, InshaAllah Januari 2017 SKIINZ akan keluarkan produk terbaru. Ya tentu nya BB CUSHION SKIINZ. Wow, bertambah cantik lah uols nanti.
.
Dengan Formula 
#TripleStemcell. Melembab. Wow nanti pinkish dan glowing lah wajah anda. Hah, paling penting bukan sahaja dengan perlindungan SPF35.Yang lebih baik kami tambah triple stem cell utk repair skin yg ada masalah juga.. Mesra wuduk, iaitu mudah dibersihkan, dengan air sahaja pun boleh tau.


BB Cushion.. B. Januari akan sampai ..tak sabar nak guna.. manataukan.. kulit dah bersih, cantik.. bertambah2 cantik glowing lagi..



Tak makan nasi

Hari tanpa nasi... pagi ke tengahari hadap Bihun Goreng..
Petang sikit siapkan Baked Macaroni untuk makn malam.. dgn anak2 ja senang cerita..kalau si ayah ada..kena la siapkan nasi dan lauk.