You follow I follow

Thursday, 20 April 2017

SKIINZ Promo Raya

#OMGGGGGGG. YG SIS TUNGGU2 DAH TIBA NIE..” WIT WITTTTT
.
.
Huyyoo… mmg berbaloi2 sgt dah nie... Beli SET COMBO RAYA . Apa taknya, brand lain kena beli ribu riban nak dpt bag eksklusif cam nie kan !

.
.
.
Sis nakkkkkkk?Beg make up ni limited edition je tau.. sape cepat dia dapatπŸ€—πŸ€—πŸ€—
.
Jika nak BAG + HARGA KASIH SYG 
whatsapp sy sekarang… limited offer shj ya.
taip "PROMO" ke 013 5939468 #AgenSahSkiinzUtara



Monday, 10 April 2017

Nasi Goreng Lamb Noxxa

Assalamualaikum..

Ok.. entry sebelum ni cerita lambchop noxxa.. jadi bila ada lebihan lamb yang tak habis.. keesokan pagi kmal buat Nasi Goreng Lamb.. kebetulan dah semalam makan westren mmg tak dak la nasi.. jadi tak ada lah lebihan nasi untuk buat nasi goreng... hemmm

ambil beras basuh tos.. guna noxxa.. stirfrykan bahan rencah nasi goreng masuk beras.. lebihan lamb.. HP7minit.. siap.. stirfry kejab.. gaul letak sayur dan telor.. siap..

NASI GORENG LAMB NOXXA



Malam layan ni je.. susu suam omega chiaseed dan oat

Anak dara dengan dunianya sendiri...


ini rupa ibu anak 5 ..4 anak teruna dah sulung dah 24 tahun.. bongsu 6 tahun.. agak2 umur kmal berapa..