You follow I follow

Thursday, 24 January 2013

Bapa Borek Anak Rintik

 Assalamualaikum..
Bersesuai dgn tajuk.. boleh gak dijadikan entry blog utk hari ni
sambil tgk FB jumpa gambar2 Aiman..kebanyakan semua ada kaitan dgn moto besar... apa tu..superbike..
Kalu time musim GP kat tv atau cup prik..betui ke eja ni..lantaklah..
jangan harap..tv dia yang punya.. tapi ada gak penyokong dia..siapa lagi mestikan mama dan ayah... kalau tak percaya tengok bawah..

^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
Inilah..kalau tiba musim GP di tv..habis bekas dadih mama helmet mama semua jadi mangsa..konon dia la tu tengah duk berlumba..




mana-mana saja..moto..moto..



Ini rasanya masa Hari Penyayang Sult.Bahiyah.. seronok bukan main dia..




Hemm...betul la..org kata... mana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi....sama minat dgn ayah rupanya... abg long pun dah berani bawa moto hubby ni... risau gak... tapi dibenarkan bawa depan rumah je.. lagi tak ambik lesen B full jgn2 duk cuba bawa di jln raya.









No comments:

Post a Comment