You follow I follow

Wednesday, 27 February 2013

“Pakej Pulau Malaysia Bersama Jomlahcuti.Com”

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Dengan lafaz Bismillah..
Hari ni nak mencuba nasib, manalah tahu ada rezeki dapatlah merasa cuti free dari Jomlahcuti.com
rasanya dari hujung tahun lepas baru Kmal berjinak2 suka link dgn Jomlahcuti.com sebab suka nak cari pakej percutian dan bagi Kmal mudah sangat nak cari tempat-tempat percutian sebab kita boleh lihat mengikut kategori, ada pakej honeymoon, pulau, dalam Malaysia, luar Malaysia pun ada, rasanya lama sangat tak bercuti baik sefamily baikpun berdua dengan hubby.

Ok mari Kmal tunjuk apa hadiah untuk contest ni... hai.. minta2 ada lah rezeki.. semua tempat best sangat untuk bercuti

Hadiah Pertama ... ini yg paling nak rasa kalau dapat pergi bersama hubby

Hadiah Kedua .. ada anak-anak sekali lagi best

Hadiah Ketiga sesuai untuk honeymoon lagi ni..

Satu lagi contest ni ada slogan.. taip je slogan mengikut kreativiti sendiri dan ini slogan Kmal
"Saya ingin bercuti bersama jomlahcuti.com kerana bercuti memberi ruang dan waktu yang berkualiti untuk bersantai bersama orang yang tersayang"
Slogan ini tidak melebihi 15 patah perkataan.. so jangan buat macam karangan pulak ye.

Dan untuk menambahkan seri contest ni dan sebagai bonus untuk contest ini Kmal letakkan beberapa gambar percutian bersama family dan percutian Kmal bersama hubby.

 Penang - Tanjung Bunga Hotel
 Bercuti secara santai dengan hubby Regency Jerai Hill - Gunung Jerai

Pulau Langkawi

Penang - Bukit Bendera

Cameron Highland

Haayai, Thailand

Honeymoon berdua - Genting Highland

Penang Baywiew .. ini merupakan percutian terbaru ..itupun sehari sebelum cuti sekolah Disember 2012

Ok.. harap-harap ada le rezeki.. biarlah post terbaru blog Kmal tentang percutian nanti merupakan percutian hadiah dari jomlahcuti.com

Soo... apa tunggu lagi jom la pakat join contest  jomlahcuti.com ni... rezeki hanya Tuhan saja yang tahu..

No comments:

Post a Comment