You follow I follow

Saturday, 24 August 2013

Mari Cuci Usus Lepas Raya..

Assalamualaikum,

Tertarik dengan entry dr blog Kak Jee
Betul jugak kan..  lepas raya ni macam2 makanan masuk
dalam perut kita.. dalam usia yg dah mcm ni.. tergerak juga
nak amalkan mcm k.jee. buat.. kalau baca blog k.jee, 
pelakon Erma Fatima habis beribu2 utk cuci usus, kita
yang tak mampu ni.. kita usahala ikut kemampuan ..

Boleh baca kebaikan Tea4life di blog k.jee di sini



Mau tak susah hati..  lepas raya ni dah makan makanan mcm ni.. semua ni
bukan makanan sihat..
Roti Celaru -- Roti Canai, kuah banjir, telor goyang..

MFM fov satu family

Ini.. menu orang N.9 masa raya.. semua lemak..

 Mee kuah dan Nasi Bukhari ni kmal buat 2 hari berturut2 utk  raikan 
adik beradik dan kawan2sekali dengan tuan rumah pun pulun..

Walaupun ada amalkan jus, kebanyakan sayur tanam sendiri dan makanan sunnah... usus penting jugak untuk dipeliharakan..


Kmal sekeluarga memang amalkan makanan sunnah, dari membeli 
tiap bulan,, kmal terus jadi rakan niaga.. boleh bg kawan2 amalkan 
jugak.. maklumat lanjut boleh tgk di page  Amal QASEH



No comments:

Post a Comment