You follow I follow

Monday, 22 August 2016

Gantung Periuk Arabian Delight Alor Setar

Assalamualaikum,

Ha..ha.. senyum.. mama kali ni..tak payah fikir nak masaka apa.. siap tempah lagi.. tagi full.
Kmal suka sangat makan Nasi arab sambil gigit cili hijau.. sebelum ni pergi makan dah tak letak pulak cili hijau ... jadi tak nak patah selera nanti bawa sendiri cili hijau dari rumah... ha..makan sampai keluar air mata.. itu lah nikmat..

Selalu kalau cukup semua nak beranak ada.. set yang ditempah.. 1 set 3 org makan lamb dan 1 set 3 org makan chicken.. tapi kalau bulan puasa order untuk 1 set 2 org makan dah.. sebab nnt boleh tambah FOC.

Bulan puas baru ni 2 kali kami sekeluarga berbuka disini tapi kena book awal.. memng puashati..makanan boleh tambah tak kira lamb ke ayam ke.. air dari yaman katanya FOC jugak.

Lamb Mandy

Chicken Mandy


Ini yang dibawa dari rumah.. cili hijau dan Min Cafe..


Minuman mama dan ayah wajib teh dan kopi arab..

No comments:

Post a Comment