You follow I follow

Tuesday, 5 March 2013

RIDE >>>> BERDUA JE.. PENANG



Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera...

Saja nak letak gambar-gambar ni sebagai kenangan bulan berapa 
.. tak perasan.. tapi tahun lepas 2012
Hubby ajak ke penang... kebetulan Kmal cuti, dia pun cuti.. 
anak2 sekolah..Mia kat rumah pengasuh.. katanya saja nak layan corner Balik Pulau.. Kmal pulak dah lama teringin nak rasa makan 
kat Seoul Garden.. paling dekatpun yang ada kat Penang.. 
Ok.. teman hubby jadi co pilot layan corner Balik Pulau lepas tu 
kena jadi tukang perabis kat Seoul Garden.

Kul 8.00 pagi  lebih bertolak dr Alor Setar jangan tanya laju mana hubby bawak... Kmal tak dapat langsung nak nengok meter superbike tu.Tak dak keta ke lori ke bas ke.. moto lagi le .. asyik dia je yg memotong.. tak sampai sejam dah sampai Penang.. 

Sampai Penang hubby ajak naik Bukit Bendera dulu.. Kmal ok ja
.. dari kecik sampai kawin tak pernah jejak Bukit Bendera.. elok sangat la kan.. nnt kena bawa anak2 pulak.

Sebelum naik Bukit Bendera..posing dulu..

 
Ini dak sampai atas dah.. kejap je.. train ada econ dan canggih dah





 
 Lepas turun Bukit Bendera.. hubby layan corner puas2 di Balik Pulau
siap singgah mandi kejap kat air terjun Titi Kedawang... turun sampai Batu Feringgi.. berhenti kejap.. terus ke Gurney Plaza sbb nak kena layan permintaan isteri dia pulak..
 


 Seoul Garden Gurney Plaza, Penang



 
  
Dah kenyang.. terus balik Alor Setar.. dr Penang kul 7.45 malam sampai kul 8.20 malam.. terus ambik anak2 ...

  
Lepas tu kena pulak layan permintaan anak2 nak makan KFC




No comments:

Post a Comment