You follow I follow

Wednesday, 12 June 2013

Solo Ride Part III - Genting Highland lagi

Assalamualaikum,

Seperti yang dijanji.. lepas ja breakfast di hotel, sebelum nak check out tghari ..
kmal ajak hubby naik genting lagi sebab nak sangat tengok permandangan waktu
siang.. nak rasa kesejukan pagi2.. dalam kul 10.00 rasanya sampai puncak.. tapi
sebelum tu.. berhenti kejap untuk ambik gambar tanda kenangan..


 Sampai atas je.. parking moto.. posing sana sini lagi..



Masa ni satu cable car tak nampak.. agaknya awal lagi kot.


Lepas tu hubby bawa makan kedai mamak yg kmal dan geng moto lepak semalam.. haa baru
boleh tengok pemandangan dan boleh minum sambil dapat tgk cable car lagi




Kmal makan apa ye atas puncak Genting yg sejukkk ..
^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

Maggi dengan air panas ja.. ishh...ishh.. jadi la.. pagi-pagi tadi dan rasa semua breakfast kat hotel
sebagai kenangan nak makan atas puncak genting ni.. makan maggi pun maggi la...


Selesai makan.. duk kejap.. terus turun balik hotel sbb nak check out...
Sambung kisah seterusnya..

No comments:

Post a Comment