You follow I follow

Thursday, 13 June 2013

Solo Ride Part IV masih di KL

Assalamualaikum,

Ok lepas je turun dari Genting.. sembahyang siap2, terus check out, sebelum
bertolak balik ASetar, hubby cakap nak ke bengkek moto member dia, tgk
apa2 yang patut.. sbb nak balik jauhkan.. masa tgh servis moto tu, hubby 
dapat call esok dia off lg.. apalagi.. ikut2 malas nak balik kelamkabut petang tu,
sbb nak balik pun krn esoknya hubby keja.. kmal memang dah ambil cuti hingga
khamis.. jumaat sabtu mmg cuti.. bagai pucuk dicita ulam mendatang, terus 
pujuk hubby .. minta call hotel balik.. mana tahu bilik yg duduk tu masih kosong..
kita tidur semalam lg.. boleh la rasa mood honeymoon, sbb smlmkan asyik ikut
dia naik genting la, lepak kolam memancing la.. so mlm ni ble la relax sikit.

Hubby call.. bilik kami kosong lg terus book .. ptg nnt kami check in semula.
Lepas servis moto.. hubby bawa makan Nasi Ayam..yg bg selera kmal terbaik
di Bandar Tasik Selatan.. Set nasi ayam boleh minta sekali sup wantan .. 
yang bestnya dalam sup tu siap ada seaweet/rumpai laut.. mmg sedap.

Gambar terpaksa snap dr laptop sbb nak update blog melalui laptop.. x boleh

Nasi ayam wantan sup



Lepas makan, terus balik hotel, relak2.. tiba2 member hubby call, tya.. ada mana.. bla bla..
member ni pun geng moto superbike gak.. tp ni geng yg layan corner di litar sepang tiap2
hari minggu, dalam hati kmal ni dah macam nak merajuk tau.. plan asal nak habis masa 
berdua, tp dah jadi agenda hubby pulak dgn member2 dia.. 
Bila hubby cakap member dia nak jumpa mlm ni.. kmal redha ja lah, tapi dlm hati dah frust
sangat..
Mlm lepas magrib terus jumpa member hubby.. kmal pun sempat jumpa jiran lama masa
tinggal di kuartes, dlm byk2 member hubby ada sorang tu rupanya abg kepada Tomok,,
hemm.. bual..bual.. kmal tgk jam dah kul 12.00, terus ajak hubby balik hotel.. letih sgt tau.
badan belumpun boleh lurus.. lenguh pinggang tau naik moto jauh... dlm kul 1 lebih
gak sampai hotel.. 

Esok pagi.. sarapan lagi di hotel.. kali ni sempat ambik gambar, 







lepas sarapan.. ajak hubby pergi sogo kejap sbb nak cari baju ... habis shopping di sogo
terus balik hotel.. siap2 check out.. dlam kul 3.00 dr KL selamat sampai Asetar dlm kul 8.00
malam.. hubby bawa tak laju sbb spjg jln hujan ja.. lepas bersih diri sembahyang..terus ambik 
anak2.  Sekian saja.. untuk kali.. lepas ni kalau hubby ajak lg.. kena pastikan guna masa
berdua dengan berkualiti. kena ajak hubby pi tempat yg tiada sorang pun kawan dia.. haa..

No comments:

Post a Comment